Общи условия за ползване на сайта

Важно:

Моля прочетете внимателно тези Общи условия, както и Политиката ни за защита на личните данни преди да изпратите заявката си за обучителния пакет „Работещ бизнес модел“. Кликвайки върху бутона за изпращане на заявката, вие приемате тези Общи условия и се съгласявате с Политиката ни за защита на личните данни.

Как работи всичко

През този сайт можете да заявите Вашия обучителен пакет „Работещ бизнес модел: Какво трябва да знае и създаде всеки предприемач, за да има повече клиенти и повече време за себе си?“. Със заявката си на обучителния пакет получавате и абонамент по и-мейл за седмични Стратегии за бизнес растеж. Можете да прекратите този абонамент по всяко време като кликнете на линка Unsubscribe най-долу на всеки имейл, който получавате от нас.

Стъпки за получаване на достъп до обучителния пакет „Работещ бизнес модел“:
  1. Посетете страницата Работещ бизнес модел
  2. Въведете име, имейл, описание на бизнеса, приходи за последните 12 месеца и пощеснки адрес
  3. Натиснете бутон „Да, искам моя бизнес комплект“
  4. Ще получите имейл за потвърждаване на данните, които въведохте, за да сме сигурни, че някой не злоупотребява с тях.
  5. Проверете електронна си поща и щракнете на линка за потвърждаване на имейла.
  6. Ще бъдете отведени на страничка, на която ще можете да въведете адреса си за доставка.
  7. След получаване на поръчката, човек от екипа на Ликора ще се свърже с Вас за потвърждение на адреса и до два-три работни дни ще го получите с куриер.
Права и задължения на Ликора

Ликора има ангажимента след потвърждение и предоставен адрес от Ваша страна да изпрати за своя сметка обучителния пакет „Работещ бизнес модел“ до посочения от Вас адрес.

Ликора не гарантира каквато и да е печалба вследствие на получаването на обучителния пакет. Всъщност по-вероятно е повечето хора да не изкарат и един лев по простата причина, че няма да приложат нищо от стратегиите, включени в пакета.

Ние спазваме разпоредбите на Общия регламент относно защитата на данните, като нашите ангажименти са подробно описани в Политиката ни за защита на личните данни.

Права и задължения на клиента

Вие се задължавате да попълните коректно всички данни, за да получите обучителния пакет. Ликора не носи отговорност за неправилно попълнени данни, което може да доведе до недоставяне на пакета.

Авторски права

Всички материали, включени в обучителния пакет „Работещ бизнес модел: Какво трябва да знае и създаде всеки предприемач, за да има повече клиенти и повече време за себе си?“ са обект на авторско право и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде в нарушение на авторските права и/или права върху търговски марки и/или други законови разпоредби.

В тази връзка не се разрешава включените в пакета материали да бъдат променяни, копирани, публично разпространявани по какъвто и да е начин и за каквато и да било обществена или търговска цел.

Спорове

Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на Ликора София ООД, съобразно българското законодателство.

Изменения

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от Ликора ООД.

Информация за фирмата

Собственик на този сайт е Ликора ООД с адресна регистрация София, жк Южен парк, ул. Епископ Протоген, блок 43, вх. А, офис 2, ЕИК – 131049943, МОЛ – Мария Николова.